Villa Black Eagle

Selva, Italy

In Selva di Val Gardena, Italien, hat das Architekturbüro Perathoner ein zeitgenössisches markantes Haus in den Dolomiten entworfen.

Nestled between majestic peaks

The Perathoner architectural firm has designed a striking contemporary house at an altitude of 1,563 metres in Selva di Val Gardena in the Italian Dolomites. The aim of the project was to integrate the building in the surrounding area in the best possible way. To the south, the house opens up with fully glazed fronts; the boundaries between inside and outside disappear. The three separate residential units offer an impressive view of the Sella massif. The modern architectural language with its clean lines runs through the entire building without sacrificing materials such as stone and wood from the traditional Alpine architectural style. Bathroom elements made of glazed titanium steel by Bette complement this concept with style. 

Die BetteLux Badewanne und das BetteLux Waschtisch passen perfekt in das klare, natürliche Interieur der Villa Black Eagle in Italien.
Villa Black Eagle

Similar references

Discover more projects

Tortue

Hamburg, Germany

Itakerhof

Upper Bavaria, Germany

Cheval Three Quays

Tower Bridge London, Great Britain

Tortue

Hamburg, Germany

Itakerhof

Upper Bavaria, Germany

Cheval Three Quays

Tower Bridge London, Great Britain

The Standard

London, Great Britain

Strandhotel Cadzand

Netherlands